Awesome Image
Awesome Image
Leer veilig rijden

Autorijschool M.Brouwers

Wij zijn sinds 1992 actief met onze rijschool in Bergen op Zoom en omstreken. We hebben daarom in de afgelopen jaren al vele klanten blij kunnen maken met het behalen van hun rijbewijs.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je een rijopleiding op maat geven en inspelen op de vorderingen van jouw als leerling.

De lessen worden gegeven in een Audi A1 Citycarver, een mooie ruime auto die van alle gemakken is voorzien. Doordat je altijd van dezelfde instructeur(trice) les krijgt zal deze combinatie je zeker een vertrouwd gevoel gaan geven.

Daar wij over meerdere dezelfde auto's beschikken zal je altijd lessen in dezelfde auto.

Mart Brouwers

Mijn naam is Mart Brouwers, samen met mijn vrouw Fanny eigenaar van de rijschool.

Al bijna 30 jaar geef ik les in de regio Bergen op Zoom, in deze tijd heb ik velen mogen helpen aan een rijbewijs. Ik ben geduldig en begripvol maar vooral vooruitstrevend, samen met jou werk ik naar het punt waarop jij zelfstandig de weg op kunt met een rijbewijs op zak.

Iedereen is verschillend, niet iedereen leert op dezelfde manier, door mijn ervaring en flexibiliteit stem ik de lesmethodes af op jouw situatie. Zo ben jij verzekerd van een prettige sfeer tijdens het lessen en pik je het autorijden sneller op.

Fanny Brouwers

Mijn naam is Fanny Brouwers, samen met mijn man Mart eigenaar van de rijschool.

Ik geef eveneens al bijna 30 jaar les in de regio Bergen op Zoom. Net als mijn man ben ik geduldig en begripvol. Daarbij heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst.

Iedere les is weer anders, je weet nooit wat je onderweg tegenkomt. Dat kan voor jou als leerling ontzettend spannend zijn, samen met jou leer ik je hier stapsgewijs mee omgaan zodat jij straks helemaal er klaar voor bent om veilig en zelfstandig de weg op te gaan.